Van het bestuur 12/6

ePunt en Website-commissie zoekt nieuwe leden

De eindredactie van de prachtige ePunt die elke week verschijnt, is opzoek naar versterking. We zijn opzoek naar een enthousiast Hooplid die bij toerbeurt op zondagavond de ePunt wil voorbereiden, zodat alle Hoopleden op maandagochtend weer op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging.

Daarnaast is het bestuur bezig met het omzetten van de huidige website naar eCaptain (het afschrijf systeem loopt hier al op). We zijn opzoek naar creatieve leden die het leuk zouden vinden om (in overleg met het bestuur) te kijken naar verbeteringen binnen de huidige content en lay-out op de website en het vervolgens te onderhouden.

Archief commissie nieuw mailadres

Onze gewaardeerde Archiefcommissie heeft sinds kort een eigen mailadres waarop zij bereikbaar zijn. Mocht je leuke foto's, artikelen en/of ander materiaal hebben waarvan je denkt dat het interessant is om toe te voegen aan het archief van de Hoop? Mail het naar het nieuwe adres.

Emma van Balen

Kleine Sociëteit gesloten op 13/6

Vanwege het faciliteren van de inspraak van de belanghebbenden bij de herinrichting van de Weesperzijde (waaronder onze vereniging), stellen wij de Kleine Sociëteit op dinsdagavond 13 juni beschikbaar voor overleg tussen betrokkenen en de gemeente. Bestuur van De Hoop is hierbij aanwezig.

PV-panelen

De 144 panelen leveren in dit jaargetijde met zijn hoge zonnestand de hoogste opbrengst. Tot en met vandaag is meer dan 5.940 KWh geoogst. Het dagrecord is tot stand gekomen op 1 juni, toen de opbrengst 191,64 kWh bedroeg. De opbrengst is te volgen op het internet.  

Philip Breedveld

Overlast op het water

Met de toenemende druk de Amstel vinden er meer gevallen van ernstig overlast plaats. In verband met gesprekken over handhaving wil de ARB een dossier opbouwen van ernstig wangedrag op het water. Roeiers en coaches worden derhalve gevraagd om dergelijke gevallen te signaleren, door de volgende informatie te noteren en waar mogelijk nog foto's of een filmpje ook te maken:

  • Naam/nummer van de boot die overlast geeft.
  • Plaats, datum en tijdstip.
  • Korte omschrijving (1 of 2 zinnen) van de overlast.

U kunt dit aangeven op dit formulier dat ook op de website staat. Wij zullen dan alles bundelen en aan de ARB doorsturen. Op deze manier hoopt de ARB de gemeente te kunnen overtuigen van de noodzaak van voldoende handhaving.

John Graham