Zaalhuur

Zaalhuur

‘De Hoop’ heeft veruit het mooiste terras van Amsterdam en een prachtige sociëteit met een magnifiek uitzicht over de Amstel. Dit is een adembenemende locatie voor uw zakelijke evenementen, stijlvolle recepties, doeltreffende seminars, eigentijdse personeelsfeesten, sfeervolle luxe diners en mooie huwelijksfeesten. De ruimte is geschikt voor zowel kleine gezelschappen van 10 personen tot grote groepen van 250 personen. 'De Hoop' biedt een intieme sfeer, waarin persoonlijke aandacht nooit ontbreekt.

De vereniging heeft onlangs het pand van top tot teen laten renoveren. Daarbij is de entree verfraaid, is de sociëteit opgeknapt en van alle gemakken voorzien en is het terras boven de botenloods uitgebreid. Het imposante en zonnige terras geeft meer dan 180 graden uitzicht over de Amstel.

Voor vragen over zaalhuur, bezichtiging, catering en dergelijke kunt u contact opnemen met Caroline Lissone. Zij is contactpersoon van onze pachter en cateraar De l'espoir (Email of bel: 06-13133476), of neem een kijkje op www.delespoir.nl.

Als u geinterresseerd bent in het gebouw van 'De Hoop', klik dan hier.

Leden van de Hoop kunnen op de ledenpagina 'Catering' informatie vinden over de zaalhuur tarieven voor Hoopleden.