Presentatie Lustrumboek

vrijdag 8 december 2023

 
Tijd
17:30 tot 22:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 12 november 2023 t/m donderdag 7 december 2023
Locatie
KAR&ZV De Hoop
 

Wat hebben we een mooi 35e lustrum gevierd!

Het was een prachtig feest waarbij we met zijn allen de slingers ophingen. Dat gezamenlijke enthousiasme droeg onmiskenbaar bij aan de ontspannen en feestelijke sfeer zowel springend in ijskoud water, op de fiets, in de boot, bij het cabaret, het jaardiner, de vlootschouw, bij de 175-km tocht, de roeiclinics, als wandelend door de buurt. Mooi om daar met z’n allen nog eens bij stil te staan.

En we zijn nog niet klaar. Eind november rolt het Lustrumboek ‘175 JAAR DE HOOP, 1848-2023’ van de persen. Koppel journalistiek en vormgevings-vakmanschap aan roeiwaarden en je krijgt met gericht doorzettingsvermogen en heel veel noeste arbeid een ongelofelijk aansprekend resultaat! Dit boek maakt al naam voordat het is verschenen!

Vrijdag 8 december om 18.15 uur (met inloop vanaf 17.30 uur) presenteren we het boek op De Hoop, brengen we een toost uit en genieten we nog eens na. Muziek wordt verzorgd door DJ Mr Higgs.

Fijn als je via deze site je komst bevestigt, zodat we weten op hoeveel aanwezigen we kunnen rekenen. Wel zo fijn voor Lots in verband met hapjes, drankjes en het inhuren van personeel.


Vergeet niet op Afronden te klikken. Je krijgt altijd een bevestging van je aanmelding.

 

De lustrumcommissie

 

 

Inschrijven