kevin

Kevin Bisseker

Bootsman

Kevin is een geboren Zuid-Afrikaan en woont sinds begin jaren tachtig met zijn gezin in Amsterdam. Hij is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de vloot en klein onderhoud op en rond het gebouw. Het vak van bootsman is in de afgelopen tientallen jaren veranderd van specialist in het maken en onderhouden van houten boten naar steeds meer specialist in het onderhouden en repareren van kunststof boten. Kevin is deze specialist en dat is af te lezen aan de kundigheid waarmee de reparaties plaatsvinden. Na een reparatie is een boot niet van nieuw te onderscheiden.

Kevin is aanwezig van ma t/m vrij van 07.00 tot 16.00 uur (woensdag tot 15.00 uur). Telefoon werkplaats: 020 4639629
 
david

David Kampman

Hoofdcoach junioren

David Kampman is oorspronkelijk afkomstig uit Rotterdam en verhuisde voor zijn studie naar Amsterdam. Daar roeide hij voor de A.A.S.R. Skøll.

Hij won een zilveren medaille in de LM4X op de Europese roeikampioenschappen van 2019 en een bronzen medaille op de Wereldkampioenschappen roeien van 2019.

 

David is te bereiken via e-mail: neroinujhcaocdfooh.[antispam].@karzvdehoop.nl

 
img-7015

Roza Huizing

Jeugdcoördinator 

Roza Huizing begon haar roeicarrière als dertienjarig jeugdlid bij De Drie Provinciën in Cuijk. Op zeventienjarige leeftijd startte ze haar training bij Argo en werd ze uiteindelijk een wedstrijdroeier bij Phocas. Gedurende deze tijd behaalde ze haar hbo-bachelor Sportkunde in een topsportklas op Papendal en begon ze aan een master Sportinnovatie. 

Na een jaar als jeugdcoördinator bij RIC te hebben gewerkt, zocht Roza een nieuwe uitdaging en kwam ze bij De Hoop terecht om die functie te vervullen. Op dit moment functioneert ze als jeugdcoördinator bij zowel RIC als De Hoop. Doordat ze beide verenigingen coördineert, ontstaan er mogelijkheden tot samenwerkingen en leuke uitwisselingen tussen de jeugd. Roza geniet ervan structuur aan te brengen, mensen te laten lachen en een familiegevoel te creëren. 

Roza is te bereiken via e-mail: rotanidroocdguej.[antispam].@karzvdehoop.nl