Verhuur sociëteit

Opgericht in 1848 is De Hoop de grootste en oudste roeivereniging van Amsterdam en gevestigd in een uniek gebouw aan de Amstel met een weergaloos uitzicht over het water. Zowel de grote als de kleine sociëteit ademen grandeur, stijl maar ook sportiviteit uit. Het terras op het zuidwesten, dat het gebouw aan twee kanten omsluit met een 180 graden panoramazicht over de Amstel, is misschien wel het mooiste terras van Amsterdam.

De Hoop is een prachtige locatie voor evenementen, recepties, seminars, personeelsfeesten, luxe diners, familie- en huwelijksfeesten. Maar ook voor het vieren van een verjaardag of een BBQ. De ruimte is geschikt voor zowel kleine gezelschappen van 25 personen tot grote groepen van 250 personen.

Zaalhuur en catering

Lots of F&B events van Lotte Hinten is de horecapartner van De Hoop. Samen met rechterhand Kim Becker en het team verzorgt zij sinds augustus 2022 de catering en verhuur van onze sociëteiten aan externe partijen.
Lots (zoals we hen noemen) is opgericht in 2017 en heeft een schat aan ervaring opgedaan met verschillende evenementproducties, horeca en catering van projecten in o.a. de culturele sector, zoals voor het Kwaku Summer Festival, De Nationale Opera en Ballet, Keti Koti Festival, het Zaantheater, het Vondelpark Openluchttheater en de Uitmarkt. Tevens is Lots pachter bij de Amsterdamse Hockey & Bandy Club (AH&BC).

Hoopleden
Voor Hoopleden die de sociëteit af willen huren voor een bijeenkomst, zoals een lunch, diner of feest geldt een speciaal tarief.

 

Contact

Huur van sociëteit(en) inclusief catering
Voor vragen over de mogelijkheden van het huren van een van de sociëteiten en het prachtige terras voor evenementen en recepties, familie- en huwelijksfeesten, diners, verjaardagen en vergaderingen kunt u mailen naar poohed.[antispam].@lots-events.nl. Lots of F&B Events weet sfeer te scheppen en verzorgt ook altijd de heerlijke catering. Huur van de sociëteiten en het terras met gebruikmaking van eigen catering is niet mogelijk.

Algemeen contactpersoon
Mocht u op een andere wijze gebruik willen maken van een gedeelte van het gebouw neem dan contact op met Ger Jager, commissaris club, bulc.[antispam].@karzvdehoop.nl of 06 51121538.

dsc04295