Contact

Voor algemene zaken en informatie kunt u een e-mail sturen naar De Hoop of één van de bestuursleden. Wij nemen dan contact met u op. 


www.karzvdehoop.nl

Adres

Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging "De Hoop"
Weesperzijde 1046a
1091 EH Amsterdam

Zaalhuur

Voor vragen over zaalhuur en catering kunt u contact opnemen met Caroline Lissone. Zij is contactpersoon van onze pachter en cateraar De l'espoir en te bereiken via  of 06-13133476, of neem een kijkje op www.delespoir.nl.

Gelieve niet de cateraar niet te bellen over roeigerelateerde zaken of andere informatie over De Hoop!

Bereikbaarheid

De Hoop is uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer. Vanaf NS-Station Amstel loopt u langs de Amstel in de richting van het centrum. Of neem de metro naar halte Wibautstraat en neem uitgang ‘Grensstraat’. Tram 12 stopt in de buurt evenals tram 3.

Ondine

De Hoop is onlangs een samenwerking aan gegaan met de Amsterdamse Watersport Vereniging Ondine. Contactgevens van Ondine zijn te vinden op www.awvondine.nl

Routebeschrijving

Wanneer u uw adres, postcode en woonplaats invoert, zal een nieuw venster worden geopend met een routebeschrijving naar "De Hoop". Als u een navigatie-systeem gebruikt, voer dan 'Weesperzijde 65' in. Dit is het adres tegenover De Hoop, op de vaste wal.

Contactformulier

Mocht u een vraag hebben of een reactie willen geven, dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Ondersteuning website

Voor vragen, opmerkingen of suggesties bereffende deze website kunt u contact opnemen met

de-hoop small