Toertocht Amsterdam Light Festival

zondag 21 januari 2024

 
Tijd
18:00 tot 20:30 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 30 december 2023 t/m dinsdag 16 januari 2024
Locatie
Stadin vanuit K.A.R.&Z.V. De Hoop
 

De Hoop organiseert in samenwerking met de andere roeiverenigingen zowel op zondag 14 als op zondag 21 januari een roeitocht langs lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Op een groot deel van de route geldt dit jaar een roeiverbod, maar op de bovengenoemde dagen hebben we een ontheffing gekregen om de tocht toch te mogen roeien.

We varen vanuit De Hoop een route waarmee we langs het merendeel van de kunstwerken komen. Op het vlot:18.00. Vertrek is om 18:30 met een verwachte aankomst terug op De Hoop om ongeveer 21:00. Met de liefhebbers doen we daarna nog een drankje bij de IJsbreeker.

In verband met de ontheffing is er slechts beperkt plek beschikbaar, dus meld je snel aan via de agenda. Door de beperkte capaciteit moet iedereen zich individueel aanmelden, voorkeur voor bootsamenstelling kan opgegeven worden in het opmerkingenveld, deze proberen wij zoveel mogelijk in acht te nemen.

Deelname kost €10 per deelnemer die onder andere gebruikt wordt voor een vergoeding aan de organisatie van het Amsterdam Light Festival.

De toercommissie