Ploegendiner

vrijdag 1 maart 2024

 
Tijd
18:00 tot 12:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 4 februari 2024 t/m vrijdag 23 februari 2024
Locatie
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
 

 

Op vrijdag 1 maart zal de sociëteit zijn omgetoverd in de kleuren van Moulin Rouge: het TeamNL huis. Het vervolg op het vrolijke ploegendiner 1848 feest van vorig jaar. Wat hebben we nog lang kunnen genieten van de versieringen. Druk vanaf zondag 4 februari of maandagochtend 5 februari op de volgende knop: Inschrijving Ploegendiner 2024 en schrijf jezelf of je gehele team in. Deze Googleform bepaalt de volgorde van de wachtlijst.

  • Ingrediënten: gezellige mensen, champagne ontvangst, Parijs Olympisch diner bediend door de teamcaptains en daarna discofeest van DJ Mr Higgs. Diverse teams zullen tijdens het diner op hilarische wijze laten zien hoe ze het thema ‘Parijs 2024’ ervaren, wel / of niet i.c.m. hun roeibeleving. 
  • Kledingadvies: passend bij de ambiance, zie ook de posters in ons gebouw. 
  • Iedereen is welkom, ook de teams (en individuen) van indoor, vroege vogels, skiffeurs, zeilen, coastal rowing en nieuwe leden. 
  • Teamcaptains opgelet! De laatste jaren moeten we helaas steeds meer mensen teleurstellen vanwege de beperkte capaciteit van de zaal, maar degenen die zich binnen 12 uur aanmelden zullen er hoogst waarschijnlijk bij kunnen zijn.
  • Kosten van het evenement zijn 36 euro p.p., NB: deelname is definitief als je betaald hebt binnen 48 uur via de betaallink in de Googleform (of via agenda item 1 maart op De Hoop website).

Vragen, opmerkingen of als je het leuk vindt om te helpen bij het aankleden van de zaal, dekken van de tafels en/of bediening van geluid en beeld: tamme.wierenga@gmail.com.