Coupe de la Jeunesse op de Bosbaan

Geplaatst op 23-07-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: John Graham, namens Organisatiecomité Coupe de la Jeunesse
Volgende week, op 29 en 30 juli vindt de Coupe de la Jeunesse plaats op de Bosbaan. De openingsceremonie is op 28 juli. De Coupe de la Jeunesse is een officiële FISA wedstrijd voor junioren tot 19 jaar, met deelnemers (en hun coaches en supporters) uit zestien Europese landen. Heel roeiend Nederland kijkt al uit naar het roei-evenement dat door het internationale karakter een mooie belevenis is, niet alleen op sportief gebied maar ook voor de gezelligheid. Iedereen kan dit evenement bijwonen. Toegang is gratis en er zijn de nodige voorzieningen voor een hapje en een drankje.
Het is ook nog mogelijk om je als vrijwilliger op te geven. Je kunt op verschillende plekken worden ingezet, zoals het begeleiden van ploegen en publiek, het bijwonen van prijsuitreikingen en voor allerlei andere leuke logistieke klussen op de Bosbaan. Je krijgt een vrijwilligers T-shirt, lunch en een uitnodiging voor de vrijwilligersborrel. Meld je aan via: https://forms.gle/C3tipcmZ9AwXbZ548 Of voor vragen, stuur een mail naar sreetnulov.[antispam].@coupedelajeunesse.nl
Ten slotte kun je je ook als vriend aanmelden. Voor een bijdrage van EUR 50 of meer word je voor de Vriendenborrel uitgenodigd. Je kunt de volgende link gebruiken: