Culinaire roeitocht 30/6

Geplaatst op 28-05-2023  -  Categorie: Toerroeien  -  Auteur: Frank de Winter
In 2019 werd voor de eerste keer een culinaire roeitocht georganiseerd: van De Hoop naar Villa Oldenhoff (vlakbij café de Voetangel, ongeveer 12 km), daar een mooie lunch en een goed glas wijn, waarna weer terug naar De Hoop. Hiervan werd verslag gedaan in De Punt van juli 2019. Wegens groot succes was het de bedoeling hier een jaarlijks evenement van te maken, maar helaas gooide covid19 roet in het eten. In 2022 kon deze tocht wel weer worden herhaald en is intussen tot traditie verklaard.
Nu, in 2023, kan voor het eerst iedereen inschrijven voor deelname, zij het dat het aantal deelnemers wordt beperkt door het aantal boten dat ter beschikking staat. Als het maximum aantal inschrijvingen wordt overschreden bepaalt de volgorde van aanmelding waar de grens ligt.
De culinaire roeitocht vindt plaats op vrijdag 30 juni (tenzij het weer het af laat weten, wat ongeveer een week van tevoren kan en zal worden besloten: dan wijken we uit naar donderdag 6 juli). Voor de roeitocht beschikken we over alle C4x+’en, enkele 4x+’en en, indien nodig i.v.m. het aantal deelnemers, C2x+’en.
We vertrekken van De Hoop om 10:00 uur en keren daar tussen 17:00-17:30 terug.
De kosten voor de lunch worden na afloop als HO in rekening gebracht.
Partners van roeiende deelnemers zijn van harte welkom om op eigen gelegenheid naar de lunchlocatie te komen om aan de lunch deel te nemen, mits  van tevoren aangemeld.
Aanmelden per e-mail: thcotieor.erianiluc.[antispam].@gmail.com. Vermeld voornaam, achternaam, of je alleen 30 juni kunt/wilt of eventueel ook 6 juli en als jouw partner naar de lunchlocatie komt, voornaam en achternaam van partner.