De Hoop manifesteert zich op wedstrijdwateren

Geplaatst op 07-07-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Alex Vermeulen, voorzitter
Dat is genieten, al die mooie berichten en beelden van de wedstrijdwateren!
Op de Dutch International Youth Regatta, het sluitstuk van het wedstrijdseizoen voor jeugd en junioren, telden we een record aantal inschrijvingen van De Hoop met prachtige uitslagen. De doelstelling die wij ook dit jaar hadden om uiteindelijk een acht op de Coupe de la Jeunesse in Tsjechië te hebben varen, is behaald! Een fantastische prestatie die natuurlijk opvolgend vraagt om een klinkend resultaat op de Coupe zelf!
Zo veel succesvol jeugdig ‘wit-zwart-rood’ op het water komt voort uit de ongeëvenaarde inspanningen van roeiers, coaches, instructeurs, ouders, begeleiders, bestuursleden en ook alle leden want de investeringen in tijd en geld betalen zich uit!
Op de Royal Henley Regatta bleef De Hoop (The Hoep) ook niet onopgemerkt. Onze Big Boys United hielden figuurlijk een prachtig spandoek op voor onze vereniging. Het commentaar op de You-Tube live-stream doet je beseffen dat het ook wel heel bijzonder is, dat De Hoop als een van de weinige algemene verenigingen een zo vooraanstaande positie inneemt. “The almost oldest club in the Netherlands with an impressive amount of over one thousand members, rowing in the final of the Thames Challenge Cup….”. Helaas moesten onze boys weer Thames Rowing Club voor laten gaan maar dit jaar wel maar met een miniem verschil.  Onze vier met ging eerder in de week helaas maar heldhaftig ten onder. De mannen hebben er wel voor gezorgd dat De Hoop in één rijtje met Thames Rowing Club (Engeland) en Princeton (VS) wordt genoemd. Ook hier als gevolg van ongeëvenaarde inspanningen van roeiers, coaches, begeleiders, donateurs, bestuursleden en ook weer alle leden want ook hier maken investeringen in tijd, geld en aandacht zich betaald ten dienste van de hele vereniging.
We mogen echt trots zijn op al die leden die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt!