Faits divers

Geplaatst op 21-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Victor Maes, Monique van Schendelen
Boek Ariëtte Dekker
Onder grote belangstelling presenteerde Ariëtte Dekker (Yes acht) afgelopen vrijdag haar boek "de Vertrouweling" over het leven van Sam van Deventer. Sam van Deventer was de zielsverwant van Helene Kröller-Müller. De presentatie vond plaats in het naar haar genoemde  museum. 
 
John & Monique getrouwd
Afgelopen vrijdag traden beoogd secretaris Monique Middeldorp en lid van verdienste John Graham in het huwelijk. De verbintenis werd gesloten door buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, onze voorzitter Alex Vermeulen. Wij wensen het jonge paar veel geluk en voorspoed.
 
THE BOYS IN THE BOAT te zien op Prime video
De langverwachte film THE BOYS IN THE BOAT, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Daniel James Brown, is sinds kort te zien op Prime Video (primevideo.com). De film vertelt het waargebeurde verhaal van negen Amerikaanse jongens van eenvoudige komaf die het, op het hoogtepunt van de Grote Depressie, bij de zomerspelen van 1936 in Berlijn in een 8+ opnemen tegen elite rivalen uit de hele wereld'. Geen abonnee? Je kan kijken met een gratis Prime-proefversie van 30 dagen. Het wordt automatisch verlengd voor € 4,99/maand. Je kunt op elk moment annuleren. Het prachtige boek is in Nederlandse vertaling verschenen als DE JONGENS IN DE BOOT (Uitgeverij Thomas Rap).