Geen Jeugd-/Twee-, wel Skiffhead

Geplaatst op 26-03-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Oline van Wijnen, voorzitter wedstrijdcommissie
Het weekend begon met een domper. De wind te blies hard over de Amstel, waardoor we vroegtijdig de Jeugdhead moesten afgelasten. De voorspellingen vertelden ons dat aan het einde van de dag de wind zou gaan liggen. Helaas lag RIC om 15.00u nog in een ongunstige positie op lager wal, waardoor er geen boten kunnen wegroeien. Hierdoor hebben wij last minute de race moeten cancellen. Als de baan er om 16.15u dan windstil bij ligt, dan baal je als organisator wel! Waarom hadden de weergoden ons niet een uurtje eerder gehoord?
 
Onze gebeden werden verhoord op zondag! Een dag zonder regen, en een stevige, maar roeibare wind. Wat een geweldige dag! Ondanks dat veel van de masters heren liever wilden zwemmen dan roeien, is de hele wedstrijd goed verlopen. Dank aan alle roeiers voor het enthousiasme voor de deelname. Een wedstrijd is alleen niets zonder al onze geweldige vrijwilligers op de kant, in de sociëteit en op het water. Hartverwarmend om zo velen van jullie in touw te zien, om te helpen tijdens het weekend. Namens de organisatie: hartelijk dank voor jullie geweldige hulp!
 
Ook een pluim naar de geweldige organisatie: Ger, Mark, Erik, Hendrik-Jan, Olga, Nicole, Ingeborg, Martha, Boudewijn, Marlene, Arthur, Pascal, jullie zijn een topteam! We konden voor het eerst met onsallen aanwezig zijn bij de prijsuitreiking om te proosten op de organisatie. Een unicum! Op naar de Novembervieren!