Koningssprints 26 april: 18:30-20:30

Geplaatst op 16-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: de Ploegencommissie
Het was vorig jaar al een feest, dit jaar presenteren wij de Koningssprints Lustrumeditie op woensdag 26 april, vanaf 18:30!
Vanwege ons lustrum zal de wedstrijd plaatsvinden over de afgemeten afstand van 175 meter, boord aan boord. Iedereen mag tegen iedereen starten, waarbij in een aantal verschillende categorieën te winnen valt. Denk aan de best verklede ploeg, de beste strijkende ploeg, of de vaakst gestarte ploeg. Wij geven ook een prijs aan de snelste ploeg, maar alleen als deze voor 50% uit een andere ploeg bestaat. Zoek dus op het vlot andere mensen op en versla samen het snelheidsrecord!
Belangrijker dan het roeien is de gezelligheid, dus we hopen dat ook wie niet wil roeien, langskomt voor een biertje of een oranjebitter!
In afstemming met Lots is nu een speciaal Koningsbier in de aanbieding: IJwit voor maar €2,50!!
Meld je aan via deze link: https://forms.gle/9BenfxWiGKHadmBk7
 
Lots verzorgt hiervoor het avondeten, maar zoals elke week moeten zij dit wel uiterlijk voor dinsdag 25 april, 12.00 uur weten. Bericht hen hier dus tijdig over! Dit kan via het reguliere e-mailadres (poohed.[antispam].@lots-events.nl) of via app/sms op 06-43514066.
We hopen jullie allemaal te zien tijdens de aankomende Koningssprints!!