Koningssprints 26/4: 18.30-20.30

Geplaatst op 09-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: de Ploegencommissie
2023 is een waar lustrumjaar: niet alleen bestaat onze mooie vereniging 175 jaar, Willem Alexander is al 10 jaar onze koning! Als koninklijke roeivereniging kunnen we dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus ter ere van dit alles organiseren wij de Koningssprints Lustrumeditie op woensdag 26 april, vanaf 18.30!
 
Het was vorig jaar een waar feest, dat we dit jaar natuurlijk alleen maar hopen te overtreffen. Vanwege ons lustrum zal de wedstrijd plaatsvinden over de afgemeten afstand van 175 meter, boord aan boord. Iedereen mag tegen iedereen starten, waarbij in een aantal verschillende categorieën te winnen valt. Denk aan de best verklede ploeg, de beste strijkende ploeg, of de vaakst gestarte ploeg. Wij geven ook een prijs aan de snelste ploeg, maar alleen als deze voor 50% uit een andere ploeg bestaat. Zoek dus op het vlot andere mensen op en versla samen het snelheidsrecord!
 
Belangrijker dan het roeien is de gezelligheid, dus we hopen dat ook wie niet wil roeien, langskomt voor een biertje of een oranjebitter! 
Meld je aan via deze link: https://forms.gle/9BenfxWiGKHadmBk7
Lots verzorgt hiervoor het avondeten, maar zoals elke week moeten zij dit wel uiterlijk voor dinsdag 25 april, 12.00 uur weten. Bericht hen hier dus tijdig over! Dit kan via het reguliere e-mailadres (poohed.[antispam].@lots-events.nl) of via app/sms op 06-43514066. 
We hopen jullie graag allemaal te zien tijdens de aankomende Koningssprints!!
 
koningssprints-banner