Geplaatst op 24-11-2024
- Categorie: Algemeen
- Auteur: Ger Jager, commissaris club
Het is een aantal leden al opgevallen dat het op dit moment niet mogelijk is om op de clubavonden last minute gerechten te verkrijgen. Dat heeft af en toe al tot enige wrijving aan de bar geleid.
Zoals al eerder gemeld zijn de financieel-bedrijfsmatige marges voor Lots om de reguliere clubactiviteiten te kunnen faciliteren heel smal. Daarom is het zo belangrijk om op tijd te reserveren voor de clubavonden op de dinsdag en woensdag. Lots kan dan scherp inkopen. Het gebeurt echter nog te vaak dat leden wel reserveren maar uiteindelijk niet komen. En ook zien we dat leden niet reserveren maar wèl komen en dan toch verwachten dat er eten voor ze klaar staat. Dan zou je zeggen dat dat elkaar in evenwicht houdt maar dat is helaas niet het geval want er is geen peil op te trekken.
Op de gok maar grondstoffen inkopen, kwaliteit willen leveren en uiteindelijk het aan de grillen van de leden overlaten om wel of niet te komen opdagen, is geen gezonde basis om blijvend de horeca-diensten aan de vereniging te kunnen garanderen. En toch willen we gezamenlijk, bestuur en Lots, dat we iedereen maximaal kunnen bedienen ook als er spontaan en onaangekondigd leden zich aan de bar melden. We denken daarom samen na over een formule waarmee we aan die wens en verwachting kunnen voldoen. Dit is overigens geen garantie dat dat dan ook gaat lukken, maar wel een belofte voor maximale inspanning.