LUSTRUM 175 JAAR - Vooruitblik

Geplaatst op 11-06-2023  -  Categorie: Lustrum 175  -  Auteur: Monique van Schendelen (commissaris club), Monique Middeldorp (lustrumcommissie)
Met een daverend Lustrum Slotfeest hebben we de Lustrumperiode afgesloten. Twee weken lang hebben we met talloze activiteiten het Lustrum gevierd, de ene nog geslaagder dan de andere. De feestelijke overkapping van het terras, de bloemstukken, de versiering, het stralende weer, maar vooral de leden hebben er iets bijzonders van gemaakt. Dank aan alle vrijwilligers die zich voor de activiteiten hebben ingezet. Maar het Lustrumjaar sluit pas op 31 december. Nu al kijken we uit naar een speciale editie van de Lustrum Good Oldies Lunch, de 175km toertocht (2/9), de presentatie van het Lustrumboek en de Lustrumedities van onder andere de Amstelbekerwedstrijden en de Novembervieren.
 
De Hoop oost-online
Naast Het Parool, en de Telegraaf schonk ook website oost-online, ‘Nieuws en ontdekken tussen Amstel en IJ’, aandacht aan de 175-jarige De Hoop. Een aankondiging over de Buurtdag is te lezen op https://oost-online.nl/evenementen/lustrum-van-roeivereniging-de-hoop-bij-de-hoop/ . Een groter verhaal op https://oost-online.nl/roeivereniging-de-hoop-175-jaar-roeien-op-de-amstel/
 
Filmpje Vlootschouw en receptie 
De Vlootschouw en de receptie hebben we door twee cameramannen laten vastleggen. Het flitsende filmpje van een paar minuten is binnenkort op de website te zien.  
 
Lustrum Jeugdmiddag - 7/6
Afgelopen woensdag (7 juni) zag het vlot van onze vereniging er wat anders uit dan normaal. De jeugdleden van De Hoop konden deze woensdag in plaats van roeien hun energie kwijt op een enorm opblaasbaar waterpark, een bungee-supbaan en een behendigheidsparcours. Ook waren er ergometerwedstrijdjes op het vlot, kon er worden gelounged op zitzakken, worden gedobberd op door de voorzitter opgeblazen opblaasdieren en er waren, niet te vergeten, heel veel blije mensen. De opkomst van jeugdleden en hun introducés was enorm en zorgde voor veel gezelligheid. Rond 18:30 konden de jeugdleden gratis avondeten bij Lots en na een spannende prijsuitreiking (die vanwege de vele prijzen niet echt heel spannend was), gingen er veel jeugdleden naar huis met prijzen zoals gesponsorde roeigoedbekers, lustrumbidons en -petjes en 10-13-sleutels. Het was een zeer geslaagde middag en avond. 
Lucas Wesdorp (lustrumcommissie)
 
Voorintekening Lustrumboek
Ruim 75 leden hebben al van de mogelijkheid gebruik gemaakt tegen een gereduceerd tarief het 300 pagina’s tellende schitterend vormgegeven en inhoudelijk sterke Lustrumboek met € 5,- korting te bestellen. Voor € 27,50 i.p.v. € 32,50.  De eerste 150 voorintekenaars ontvangen bovendien een set van 5 unieke kaarten (op=op). Stuur een e-mail naar esidnahcrem.[antispam].@karzvdehoop.nl of maak € 27,50 over op bankrekeningnummer NL49 ABNA 0519 6852 29 t.n.v. De Hoop met vermelding ‘lustrumboek’. Formaat: 17 x 24 cm. Eerste oplage: 500 exemplaren. 
 
Foto’s en filmbeelden lustrumactiviteiten in hoge resolutie
Van veel lustrumactiviteiten circuleren in allerlei WhatsApp-groepen de mooiste foto’s en filmbeelden. We willen ze graag breder delen en voor de komende 175 jaar archiveren. Bij deze nogmaals een oproep de foto’s en filmpjes in hoge resolutie voor copyrightvrij gebruik (met naamsvermelding indien dit vermeld staat) via We Transfer te sturen naar seid.[antispam].@karzvdehoop.nl. Bij voorbaat dank.
 
Lustrumartikelen
Afgelopen week is de bestelling van de bestelde T-shirts en polo’s doorgegeven aan Roeigoed. Zodra alle shirts zijn gedrukt, wordt dit bekendgemaakt in de e-Punt. Lustrumshirtjes, -petjes en -hoodies kunnen uiteraard nog het hele jaar door online bij Roeigoed worden besteld. Laat je daarbij niet afschrikken door de melding ‘Geen voorraad’. Roeigoed heeft de lustrumartikelen nooit op voorraad, deze worden pas op bestelling bedrukt.
  • Lustrumkaartspel: € 7,50 (verkrijgbaar op De Hoop)
  • Bidon: € 12,50 (verkrijgbaar op De Hoop)
  • Lustrumpetje: € 16,50 (bestellen bij Roeigoed)
  • Lustrumhoodie: € 42,50 (bestellen bij Roeigoed)
  • Lustrumpoloshirt: € 32,50 (bestellen bij Roeigoed in dames- en herenmodellen)
  • Lustrum-T-Shirt: € 25,00 (bestellen bij Roeigoed in dames- en herenmodellen)