LUSTRUM-NIEUWS 26/2

Geplaatst op 26-02-2023  -  Categorie: Lustrum 175  -  Auteur: Lustrumcommissie
Lustrumhoodies 
Meer dan 100 leden hebben onlangs de lustrumhoodie met het lustrumlogo besteld tijdens de pas- en bestelmomenten in de sociëteit. Binnenkort berichten we via de e-Punt wanneer ze op De Hoop opgehaald kunnen worden. Nog steeds is het mogelijk een lustrumhoodie (in rood of zwart) te bestellen via roeigoed.nl/hoodie-lustrum-de-hoop/p7186. Ze worden bedrukt wanneer een bestelling geplaatst is; daarom staat er ‘Geen voorraad’ bij dit artikel.
 
ARB sponsort de lustrumjeugdmiddag
Op de subsidieaanvraag van Thomas Wesdorp bij de ARB (Amsterdamse Roeibond) voor een bijdrage aan de jeugdmiddag (7 juni) is positief gereageerd. De ARB heeft een prachtig bedrag toegekend. Heel veel dank! Bij dit jeugdevenement zijn ook hun trainings- en roeimaatjes van andere verenigingen uitgenodigd. Ze zullen zich onder andere uitleven op een waterparcours, meedoen aan een ergometercompetitie en een behendigheidsparcours voor skiff en C1 volbrengen. Ook kan er gezeild worden.
 
Lustrumagenda in de toiletten en het krachthonk
De agenda van de lustrumperiode (26/5 t/m 10/6) hangt in kliklijstjes in de dames- en herentoiletten boven en beneden, en in het krachthonk. Duidelijker kan haast niet en evenementen kunnen zo ook makkelijk toegevoegd worden.