Lustrumtocht 175 KM - 2/9 - Roei mee!

Geplaatst op 30-07-2023  -  Categorie: Lustrum 175  -  Auteur: Piet Hein Landaal, Elco van Groningen
Zaterdag 2 september roeien Menno van Blitterswijk, Jannemieke ter Horst, Ingeborg Dijkstra, Karla Milosevic en Frans Göbel als eerbetoon aan ons 175-jarig bestaan een monstertocht van 175 kilometer. Om deze roeiers te ondersteunen in de laatste zware kilometers willen wij ze vanaf het eiland De Schelp in het Gooimeer vergezellen met onze coastal boten, en meeroeien tot aan de sluis bij Muiden. Vanaf het Amsterdam Coastal Rowing Centre is dit een tocht van in totaal ongeveer 30 kilometer. Echt iets voor roeiers die wel van een uitdaging houden.
Lijkt het je leuk om mee te roeien? Laat het dan weten via latsaoc.[antispam].@karzvdehoop.nl en 7591niehteip.[antispam].@live.nl 
 
Sponsor stichting ASMR 
Naast de sportieve prestatie hopen we met deze tocht veel geld in te zamelen voor de stichting ASMR (Amsterdamse Stichting Mindervaliden Roeien, asmr.nl), een roeivereniging voor mensen uit Amsterdam en omgeving met een lichamelijke, visuele of andere handicaps. Het lustrumthema is niet voor niets Blik naar Buiten! Ieder bedrag is welkom. Van € 1,75 tot € 175,- en meer. Het bedrag kan worden overgemaakt op rekening NL49 ABNA 0519 6852 29 tnv Kon Amsterdamsche Roei-en Zeilver De Hoop o.v.v. Lustrumroeitocht 175 km.