NIEUWS RUBRIEK Jeugdhead, Tweehead en Skiffhead 23/3 & 24/3 

Geplaatst op 10-02-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nicole ten Horn | Wedstrijdcommissie
Vrijwilligers gezocht
Zoals eerder aangekondigd roepen wij de hulp in van de hele vereniging om het Skiffhead weekend weer tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers, geen wedstrijden. 
PER WEDSTRIJDDAG zijn er zo’n 100 taken te verdelen op het water en aan de wal. De wedstrijdcommissie van De Hoop zoekt enthousiaste leden, ook nieuwe leden, hun vrienden, familie en ouders van jeugdleden (met en zonder ervaring) voor de organisatie van de 72ste Skiffhead en de 27ste Jeugd- & Tweehead. Maart is de maand van de voorjaarsklassiekers. Na de Head (9-10 maart) en de Heineken Roeivierkamp (16-17 maart) voor vieren en achten, wordt de Amstel voor een 3e weekend vrijgemaakt voor “ons” mythische Skiffhead weekend voor de jeugd en bikkels in tweeën en skiffs.
 
VRIJDAG 22 MAART     VOORBEREIDINGEN
ZATERDAG 23 MAART  JEUGD- en TWEEHEAD
ZONDAG 24 MAART  SKIFFHEAD

 
Meer dan duizend roeiers uit binnen- en buitenland starten onze lange baanwedstrijden. Er wordt gestreden om de hoogste eer over 2,5 km, 4 km en 7,5 km van Ouderkerk naar De Hoop. De vrijwilligers van De Hoop zorgen samen al jaren voor een veilig, sportief en gezellig wedstrijdweekend en dat is iets om heel trots op te zijn. Doe je mee? Wacht niet te lang met aanmelden. De voorbereidingen vergen de nodige tijd. Het aanmeldformulier bevat alle relevante informatie. 
Klik op: Aanmeldformulier vrijwilligers Skiffhead 2024 .  Voor algemene informatie: skiffhead.nl
 
Tijdwaarneming: klokkers gezocht
Terug van weggeweest! Heb jij een scherp oog en vaste hand? Kom helpen bij de tijdwaarneming. Samen met de wedstrijdleiding en de jury van de KNRB, zorg jij ervoor dat we precies weten wie het parcours over onze mooie Amstel het snelste heeft afgelegd en dus het blik in ontvangst mag nemen op onze sociëteit. Ook als je maar gedeeltelijk beschikbaar bent gedurende het weekend, of als je zelf de wedstrijd start, ben je van harte welkom om een deel van de dag te helpen. Geef je reactie op het Aanmeldformulier tijdwaarneming, dan nemen we contact met jou op.
 
Website steunpilaar gezocht
We zoeken met spoed iemand met wat ICT kennis die vanaf nu gedurende de 5 weken tot aan het wedstrijdweekend een paar keer de teksten en foto’s op de website kan updaten. Het gaat over gemiddeld 1 update per week. Qua tijd investering zeer te overzien. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem contact op met het secretariaat: Marlene Hoynck daehffiks.[antispam].@karzvdehoop.nl 
 
Social Media kanjer gezocht
Voel jij je thuis in social media, vooral Instagram, en ben je lekker creatief om de Jeugd- Tweehead en Skiffhead de komende 5 weken te promoten: laat het ons weten!
Wij zijn met spoed op zoek naar iemand die t/m het wedstrijd weekend 2x per week een post wilt plaatsen. Je krijgt allerlei informatie en foto’s (die je ook zelf mag maken): de aansprekende posts maak je zelf. Geen grote tijd investering, waarbij je de timing zelf bepaalt. 
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem contact op met het secretariaat: Marlene Hoynck daehffiks.[antispam].@karzvdehoop.nl 
 
Skiffhead kleding webshop geopend
Populaire t-shirts, sweatshirts en roeipakje zijn weer te bestellen via link Webshop Skiffhead merchandise.  Bedoeld voor alle liefhebbers en zeker niet beperkt tot de deelnemers. De Skiffhead collectie is slechts beperkte tijd leverbaar via RoeiGoed. Bestellen kan t/m 5 april. Daarna gaat de webshop dicht.