OPGERUIMD STAAT NETJES

Geplaatst op 16-07-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Monique van Schendelen
Van een opgeruimd en schoon huis wordt iedereen vrolijk. Dat geldt ook voor ons gebouw. Een paar keer per week komen de schoonmakers. Maar ook van de leden mogen we verwachten dat ze hun steentje bijdragen. 
 
Opruimactie dames- en herenkleedkamer èn loods
Ook de loods wordt ontsierd door een berg kleding en bidons. Ook daar tijd voor de grote schoonmaak. Nog een week krijgt iedereen de kans om verloren spullen op te zoeken. Na 24 juli  wordt alles weggehaald. Dat geldt ook voor de rondslingerende kleding, bidons en toiletspullen in de dameskleedkamer en de uitpuilende kist met gevonden/verloren kleding in de herenkleedkamer.
 
Gevonden en verloren tags
Fijn als iemand die een tag (toegangssleutel tot het gebouw) vindt dit per email meldt bij bulc.[antispam].@karzvdehoop.nl. Dan kan deze snel weer teruggegeven worden aan degene die de sleutel verloren heeft.
 
Kleine sociëteit - afwas hoort erbij
’Nog een glaasje’ in de kleine sociëteit? Prima, maar ruim daarna dan wel de boel weer op. Dus afwassen, afdrogen en zet het glaswerk daarna weer schoon op de juiste plaats. Haal een doek over de bar en laat alles schoon achter. Dit hebben we zo met elkaar afgesproken. Fijn als iedereen zich daar aan houdt.