Ploegendiner 1/3: Parijs 2024

Geplaatst op 28-01-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Tamme Wierenga
ploegendiner-banner
 
Met het naderen van de roeiklassiekers Heineken en Head is het ook tijd om het ploegendiner in je agenda te zetten: vrijdag 1 maart 18:00. De sociëteit zal rood kleuren: we bevinden ons dan in het TeamNL huis, gesitueerd in de Moulin Rouge, alwaar roei-successen worden gevierd. 
  • Ingrediënten: gezellige mensen, champagne ontvangst en Parijs Olympisch diner bediend door de teamcaptains. Diverse teams zullen tijdens het diner op hilarische wijze laten zien hoe ze het thema ‘Parijs 2024’ ervaren, wel / of niet i.c.m. hun roeibeleving. 
  • Kledingadvies: passend bij de ambiance, zie ook de posters in ons gebouw. 
  • Iedereen is welkom, ook de teams (en individuen) van indoor, vroege vogels, skiffeurs, zeilen, coastal rowing en nieuwe leden. 
  • Teamcaptains opgelet! Stem de aanwezigheid af met je ploeg, zodat je snel kunt handelen op het moment dat de inschrijving open gaat: bij ontvangst van de epunt op zondag 4 februari. NB: vorig jaar was het ploegendiner binnen 24 uur uitverkocht ! 
  • Kosten van het evenement zijn 36 euro p.p., aanmelding (per team of individueel) via Googleform vanaf zondagavond 4 februari, deelname is pas definitief als je betaald hebt via agenda op De Hoop site. 
Vragen, opmerkingen of als je het leuk vindt om te helpen bij het aankleden van de zaal: agnereiw.emmat.[antispam].@gmail.com.