Regioroeien: kom langs - 13/4 

Geplaatst op 07-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Joris Slootweg, Monique van Schendelen - commissie regioroeien
19 ploegen, 8 meer dan vorig jaar, hebben zich aangemeld voor de eerste van de vijf Regioroeiwedstrijden, die zaterdagmiddag 13 april tussen 14.00-16.30 plaatsvindt bij De Hoop. Kom langs en moedig de roeiers van De Hoop, De Amstel, Poseidon, Willem III, Amstelgeuzen, RIC, Naarden en Michiel de Ruyter aan. Met De Hoop als thuisbasis en leverancier van de boten, wordt over een afstand van 500 meter door dames, heren en mix ploegen in C4x+, C2x+ en 4x+ boten, boord aan boord, gestreden om de snelste tijd, punten en taart. Iedere ploeg roeit twee keer. De start is bij Hesp, de finish bij De Hoop. Lots blijft zaterdagmiddag open voor 'koffie en bitterballen’.
Een grote groep vrijwilligers staat inmiddels paraat om de wedstrijd in goede banen te leiden. Zie voor alle informatie regioroeien.nl. Voor meer algemene informatie kun je mailen naar neieoroiger.[antispam].@karzvdehoop.nl.