Roeitocht Amsterdam Light Festival

Geplaatst op 01-01-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Toerroeicommissie
De Hoop organiseert in samenwerking met de andere roeiverenigingen zowel op zondag 14 als op zondag 21 januari een roeitocht langs lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Op een groot deel van de route geldt dit jaar een roeiverbod, maar op de bovengenoemde dagen hebben we een ontheffing gekregen om de tocht toch te mogen roeien. We varen vanuit De Hoop een route waarmee we langs het merendeel van de kunstwerken komen.
Vertrek is om 18:30, verwachte terugkomst op De Hoop is ongeveer om 21:00. Met de liefhebbers doen we daarna nog een drankje bij de IJsbreeker. In verband met de ontheffing is er slechts beperkt plek beschikbaar, dus meld je snel aan via de agenda. Door de beperkte capaciteit moet iedereen zich individueel aanmelden, voorkeur voor bootsamenstelling kan opgegeven worden in het opmerkingen veld, deze voorkeuren proberen wij zoveel mogelijk in acht te nemen.
Deelname kost €10 per deelnemer. Dit geld wordt onder andere gebruikt voor een vergoeding aan de organisatie van het Amsterdam Light Festival.