NIEUWS RUBRIEK Jeugdhead, Tweehead en Skiffhead 23/3 & 24/3

Geplaatst op 18-02-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nicole ten Horn | Wedstrijdcommissie
Zonder ons fantastische leger aan enthousiaste vrijwilligers zou De Hoop niet al 72 jaar het Skiffhead weekend kunnen organiseren, We zijn daarom verheugd met de aanmelding van ca. 2% van de benodigde hulp op het water en aan de wal. PER DAG zijn er 100 taken te verdelen, dus we hebben nog wel even te gaan in de komende 5 weken. Wacht niet te lang met aanmelden. Wij willen graag verder met indelen en plannen. Een enorme klus.  Zie hieronder en in de vorige ePunt voor uitgebreidere informatie. 
 
Specifieke vacatures:
  • Handig met Social Media? 2 posts per week plaatsen t/m het wedstrijdweekend. Voornamelijk op Instagram en Facebook. Mail daehffiks.[antispam].@karzvdehoop.nl
  • Tijdwaarnemers ter ondersteuning van de wedstrijdleiding. Info op Aanmeldformulier tijdwaarneming      
  • Goed nieuws: de 4 wedstrijdartsen die ieder een dagdeel op zich nemen hebben zich inmiddels aangemeld. 
  • Goed nieuws: De website ondersteuner is gevonden.
 
Vrijwilligers
Om een veilige Jeugdhead, Tweehead en Skiffhead op 23 en 24 maart te garanderen, vragen wij de leden (ook oudere jeugdleden!), familie en ouders van jeugdleden om een handje te helpen. Met of zonder ervaring. Iedereen kan meedoen. Geef je op en maak deel uit van de geoliede wedstrijdorganisatie, die voor ruim 1000 roeiers uit binnen- en buitenland deze voorjaarsklassiekers voor kleine nummers organiseert. 
Doe je mee?  
 
Vrijwilligers: Aanmeldformulier vrijwilligers Skiffhead 2024        
Informatie: skiffhead.nl .