Uit de Bestuursvergadering 12/9

Geplaatst op 17-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Oline van Wijnen, secretaris, Alex Vermeulen, voorzitter
De eerste bestuursvergadering na een lange warme en soms ook natte zomer. Daarin namen we afscheid van juniorencoach en jeugdcoördinator Lorenzo van Velzen en verwelkomden wij David Kampman als nieuwe hoofdcoach Junioren. We zijn nog naarstig op zoek naar een jeugdcoördinator. We constateerden dat bootsman Kevin Bisseker na verblijf in het ziekenhuis weer thuis is en daar weer verder moet herstellen. Dat herstel kan nog wel enige tijd in beslag nemen. Wij wensen hem daarbij veel sterkte en succes. De commissaris materieel doet er alles aan om de vloot in goede conditie te houden nu en in de toekomst.
Natuurlijk kwamen de roeisuccessen en geslaagde lustrumevenementen even langs. De Hoop timmerde op alle roeiwateren behoorlijk aan de weg. Het lustrum werd tot nu toe op mooie wijze gevierd. De Lustrumcommissie heeft een evaluatie in voorbereiding die wij in oktober met haar gaan bespreken.
Het grootste deel van de vergadering is besteed aan bespreking van de Bestuursdoelstellingen voor de komende vier jaar, gebaseerd op het Verenigingsplan 2020-2025. Aan bod kwamen de voorstellen van de commissarissen Jeugd, Zeilen, Roeien, Coastal roeien, Wedstrijd en Club. Hun ambities moeten passen in het gebouw, vloot en in de portemonnee. In de volgende vergadering gaan we bespreken hoe dat passend gemaakt kan worden: wat meer van het één of wat minder van het ander?