Uitslagen H4K

Geplaatst op 20-03-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Christof Coenders, Commissaris Wedstrijd
Het was weer genieten geblazen op en langs het water. De roeivierkamp staat garant voor een weekend van roei- en kijkplezier. De messen waren een weekje eerder al geslepen bij de Head of the River en menig ploeg zinde op wraak. En de lange baan basis van het weekend ervoor, kon niet anders dan in het voordeel werken van alle ploegen. Het werd weer een mooi slagveld.
==> 25 ploegen gingen het water op, die ofwel volledig uit Hoopleden bestonden of als combinatieploeg één of meer Hoop leden aan boord hadden.
Eremetaal voor de Hoop was er allereerst in Dames Masters A 8+ veld. De Kaboem acht liet daar van zich spreken door met genoeg punten de achtste overall tijd neer te zetten en mocht de blikken gaan ophalen op de Amsteldijk.
In het herenveld waren het de mannen van de Big Boys United, die zowel het Heren Masters A en B 8+ blik wisten te bemachtigen. De ploeg van slagman Frank Verschoor had alleen op de sprint een andere ploeg voor zich in de resultaten, en wist op de lange afstanden het blik veilig te stellen.
Het bleek dat ze in Groningen niet genoeg gewicht in de schaal konden leggen om een volledige ploeg te vormen, dus werd hun noodkreet door onze eigen Feng Wei An beantwoord, die vanaf slag de complete Groninger acht naar de overwinning sleepte in het Masters B 8+ veld.
Tot slot deed Frans Göbel zijn jaarlijkse trucje met zijn Zwolsche R&ZV/Hoop/Rijnland/Leythe/Orca/SilVia/Skøll-combinatie en kon een blik aan de stapel toevoegen in het Heren Masters D 8+ veld.
 
Proficiat aan alle winnaars!
 
WINST
  • DMA 8+ - Veerle Cuijpers, Marcella Kneppers, Beryl van Hoek, Ingeborg de Koe, Oline van Wijnen, Dorotheé de Kat, Esther Zijtregtop, Margot Besseling, stuurvrouwe Liselot Pelle
  • HMA 8+ - Jeroen Walchenbach, Wilf Kimberley, Floris Fok, Koen van der Veen, Peter van Schie, Reinder Lubbers, Jurjan de Graaf, Frank Verschoor, stuurvrouwe Paulien Vocking
  • HMB 8+ - Fengwei An (combinatie)
  • HMD 8+ - Frans Göbel (combinatie)