Verslag bestuursvergadering 9 juli

Geplaatst op 14-07-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Mariette Keijser, vice-voorzitter
Ook deze vergadering houden we zonder onze voorzitter Alex Vermeulen die nog in afwachting is van zijn operatie en we hopen van harte dat hij snel kan gaan werken aan zijn revalidatie.
  • Boudewijn Bisschop, inkomend commissaris wedstrijd, neemt voor de eerste keer deel aan de bestuursvergadering en is al flink actief.
  • Na inventarisatie van de wensen voor nieuwe boten vanuit meerdere commissies en met behulp van de input vanuit de enquete onder onze leden, is besloten welke boten er voor 2024 en 2025 worden besteld. Sven Rusticus zal in een apart bericht onze leden informeren over welke boten het betreft en waarom we tot deze keuze zijn gekomen.
  • De vele schades aan boten in de afgelopen periode hebben ervoor gezorgd dat we op dit punt de huisregels nog eens kritisch onder de loep willen gaan nemen om te bekijken hoe we de schades willen afhandelen en wie voor wat verantwoordelijk is. Hiervoor zal het bestuur in de ALV van november met een voorstel komen.
  • Maar uiteindelijk is preventie van schade het allerbelangrijkste en daarom zullen over een aantal weken in de loods posters komen te hangen met de vaarregels voor roeiers op het water, zodat een ieder die weer scherp op het netvlies heeft.
  • Bij de jeugd zal de coördinator, Roza, ons gaan verlaten. We verwachten dat er per september een nieuwe coordinator zal zijn. Op dit moment worden gesprekken gevoerd met een kandidaat. We gaan graag verder met de jeugd hoofdcoach David die veel draagvlak heeft bij alle partijen.
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we die graag.