Verslag Regioroeien Slotwedstrijd

Geplaatst op 09-10-2022  -  Categorie: Regioroeien  -  Auteur: Regioroeicommissie K.A.R.&Z.V. 'de Hoop'
Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van Regioroeien met 64 deelnemers op een bijzondere plek in Amsterdam - al sinds 1937 - de Bosbaan. Het weer zat mee en de stemming zat erin mede door het overroeien van de boten. We voeren door Amsterdam Zuid, door een sluis en droegen de boten met zijn allen over een dijk. De samenwerking bij de dijk liep als een goed geoliede machine.
 
Al maanden zijn alle ploegen aan het trainen voor de 5 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste met een start vanuit stilstand; wat met windkracht 5 best goede stuurcapaciteit vergt. De baan was 500 meter. In twee wedstrijden konden alle deelnemers hun krachten direct op de riemen kwijt. En als je sneller gaat, voel je dat de haal nog wat aandacht verdient. Dit gaf in de nabeschouwing voldoende stof voor gesprek in de teams.
 
Het team Blijven Hopen verdient speciale aandacht want zij hebben de snelste tijden. Blijven Hopen is dagwinnaar geworden en heeft zelfs de 1e prijs van de serie ontvangen! Complimenten, een hele mooie prestatie!
In het team zitten: Kathleen Wellink, Daan Oudejans, Mirian Hafkelmeijer, Joris Slootweg, en Esther de Bruin
 
blijven-hopen-klein-img-9722 
 
Dank alle deelnemers voor jullie inzet en passie. Het was weer een mooie dag.