Viering 176ste Dies 'de Hoop' - 26/5

Geplaatst op 05-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Alex Vermeulen, voorzitter
Officiële onthulling hekwerk
Bij deze nodigen we iedereen uit zondagmiddag 26 mei aanwezig te zijn bij de feestelijke onthulling van het nieuwe hekwerk. Vanaf 17.00 is de ontvangst. Om 17.45 vindt het officiële onthulling plaats in aanwezigheid van o.a. ontwerper Ruud-Jan Kokke en de makers. Tot 18.30 brengen we een toost uit op het nieuwe sieraad.
Tevens onthullen we  een bescheiden bord met de namen van de 122 leden die met hun bijdrage dit hek mede mogelijk hebben gemaakt.  Een mooie toevoeging aan de nieuwe en autoluw ingerichte Weesperzijde, aan onze buren en aan de vereniging.  
 
Jaardiner
Aansluitend aan de onthulling van het nieuwe hekwerk en de receptie vervolgen we onze 176ste verjaardag in de grote sociëteit met het jaardiner. Een diner waarbij we natuurlijk stilstaan bij die zes jongemannen die 26 mei 1848 een roeitocht op de Amstel maakten, daarmee de krant haalden, en vervolgens besloten een ‘vereeniging’ op te richten. Maar met de viering van de vele lustrumfestiviteiten en het lustrumboek nog vers in het geheugen kijken we vooral vooruit. 
Vanaf 18.30 uur zijn leden en genodigden van harte welkom. Om 19.00 uur gaan we aan tafel. De bijdrage voor het 3-gangen diner, inclusief koffie/thee na afloop, bedraagt € 40,00. Aanmelden voor het Jaardiner kan tot en met dinsdag 21 mei via de AGENDA waarbij men direct met iDeal kan betalen. Vergeet niet je dieetwensen in te vullen. Je krijgt altijd een bevestiging van je aanmelding.