Jeugdmededelingen

Geplaatst op 12-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Roza Huizing & Wietske Helle
Aanstaand weekend op Zondag 19 November doen er 8 viertjes mee aan de eerste van de DinHo wedstrijden! Anders dan vorige jaren vinden we gewoon dat wedstrijdjes roeien erbij hoort. Vooral heel gezellig, en wie weet, wordt er ook nog een taart hier en daar gewonnen!
Tijden en details volgen nog via de whatsapgroep. De ploegindeling is daar al rondgestuurd.
Zit je niet in de jeugdinstructie-Whatsapp? Geef dan zsm je nummer door aan Roza! De meeste last minute communicatie gaat via die weg.
 
De Jeugd Indoor die tot nu toe op maandag was en waar instructieleden ook welkom zijn is nu verplaatst naar dinsdag van 18.30 tot 19.30! De training is ook niet meer op de Weesperzijde maar in de gymzaal op Welnastraat 845 (in het Amstelkwartier). De veteranen en elite ergometeraars zijn ons dankbaar. Geef graag aan rotanidroocdguej.[antispam].@karzvdehoop.nl door of je er in principe wekelijks bij wilt zijn.
 
Afgelopen zaterdag was – ondanks de drukte op het vlot – de Zwaan Kleef Aan tocht een succes! De zwaan zonk op het eind maar verder was het vooral leuk en lekker met tosti’s en chocolademelk als afsluiting. We heetten ook drie scholieren van de Drietand (de roeivereniging van het Amsterdams Lyceum) welkom, zo konden ze eens wat meer zien van Amsterdam dan het Noorder Amstelkanaal.
 
De lichtjestocht + pannenkoeken avond (er zijn er meer besteld dit jaar!) is woensdag 22 november van 17.15pm tot 20pm. Inschrijving uiterlijk woensdag aanstaande, ook voor instructeurs! Jeugd instructie en wedstrijdroeiers komt allen! Dit is een niet te missen evenement waarin we in het donker – beladen met lichtjes door de grachten van Amsterdam varen! Inschrijven via de website: https://karzvdehoop.nl/activiteiten/agenda/588/lichtjestocht-met-pannekoeken-toe