Nieuweledendiner dinsdag 16 april 2024

Geplaatst op 08-04-2024  -  Categorie: Algemeen

header-lustrum

Opgericht: 26 mei 1848                                                                   

Beschermvrouwe: H.K.H. Prinses Beatrix der Nederlanden

Ere-voorzitter: de Burgemeester van Amsterdam

 

 

 

Beste ,

 

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan het Nieuweledendiner in de grote sociëteit op dinsdagavond 16 april 2024.

In mijn welkomstbrief bij jullie lidmaatschap gaf ik aan dat wij er alles aan doen om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen op onze mooie vereniging. Maar ook dat dat best iets van jou zelf vraagt. Kort gezegd “je zult ook zelf je slingers moeten ophangen”.

Daarom organiseren wij weer het Nieuweledendiner; een diner voor iedereen die in de afgelopen maanden lid is geworden. Maar ook zij die al wat langer bij De Hoop roeien, zijn van harte welkom. Een diner zowel voor beginnende als voor ervaren roeiers, voor scullers en voor boordroeiers. Én voor zeilers. Het is dé gelegenheid om andere Hoopleden te leren kennen. Om een ploeg te vormen of uit te breiden, om iemand te vinden om mee samen te roeien en ervaringen of tips uit te wisselen. 

 

Je bent welkom vanaf 18.30 uur. We gaan aan tafel om 19.30 uur

 

Aanmelden en betalen voor het diner kan via de agenda op onze website, Nieuweledendiner.  Eventuele dieetwensen kunnen apart worden toegevoegd. Ook het vriendelijke verzoek je scull-, boord- en zeilbevoegdheid aan te vinken zodat we daar met de tafelschikking rekening mee kunnen houden. Als de bevoegdheid nog niet bekend is, kun je bij 'Opmerkingen' de roei- of zeilervaring toelichten. Bij 'Opmerkingen' is het ook mogelijk te noteren waar je specifiek naar op zoek bent. 

Vergeet niet op ‘Afronden’ te klikken. Je krijgt altijd een e-mailbevestiging van je aanmelding.

 

De uiterste aanmelddatum voor het diner is vrijdag 12 april. Als je je al hebt aangemeld, dan sta je al op de lijst en hoef je niets meer te doen. 

Wanneer je onlangs lid bent geworden en nog geen inloggegevens hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar bulc.[antispam].@karzvdehoop.nl om je aan te melden voor het diner.

 

De bijdrage voor het 2-gangen diner incl. een drankje, verzorgd door Lots, bedraagt € 24,50

 

We maken er weer een prachtige avond van!

 

Met vriendelijke groet,

mede namens de Nieuweledencommissie en commissaris Club,

 

Alex Vermeulen, voorzitter