Novembervieren 5/11

Geplaatst op 24-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wedstrijdcommissie | Nicole ten Horn
NOVEMBERVIEREN - 53ste editie op zondag 5 november in het teken van De Hoop 175 jaar.
 
Na de Amstelbeker is K.A.R. & Z.V. "De Hoop” bijzonder trots om de 53ste editie van de Novembervieren te mogen organiseren. De najaarsklassieker sinds 1970. Dit jaar bovendien met een extra feestelijke tint: De Hoop 175 jaar. De Novembervieren is een grote landelijke wedstrijd voor gestuurde viertjes (boord en scull, glad of C-boot) over een afstand van 4 kilometer.
Dit jaar hopen we weer zo’n 1.800 roeiers en stuurtjes te mogen ontvangen uit het hele land en daarbuiten, die onder altijd verrassende weersomstandigheden de 4 kilometer van restaurant ‘t Klein Kalfje naar De Hoop afleggen. Zie voor meer wedstrijdinformatie op www.novembervieren.nl . Informatie over inschrijvingen voor de wedstrijd komt binnenkort via de commissarissen wedstrijden en materieel. 
 
Let op: de Novembervieren is dit jaar ook weer open voor C4* en C4+ boten. Iedereen met S1 kan aan deze grote wedstrijd meedoen. Heb je al ervaring met Equipe en regioroeien, dan is dit er nog een leuk schepje bovenop. Stel zelf je ploeg samen. Er is geen tijdslimiet en de samenstelling van de boot is open: alleen dames of heren dan wel iedere mix hiervan. Uitgangspunt is sportief plezier in de roeisport en het roeien van een eerste grote wedstrijd in teamverband.
 
Vrijwilligers
Om deze grote landelijke najaarsklassieker in goede banen te leiden zoeken wij vrijwilligers voor de wedstrijddag op zondag 5 november. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om dit soort grote wedstrijden te organiseren. Je maakt als vrijwilliger de wedstrijd van dichtbij mee, aan de wal, op het vlot of op het water. Bovendien is het een leuke manier om nog meer leden van De Hoop te leren kennen. Het maakt niet uit welk roeiniveau je hebt. Ook als je aan de wedstrijd meedoet, kan je met gemak tijdens andere blokken helpen. We hebben je hard nodig. Geef je op voor een paar uur, voor een halve of een hele dag. Wij zorgen voor goede instructies, consumptiebonnen en een gezellige sfeer. Help je (weer) mee?
Klik op Inschrijfformulier vrijwilligers Novembervieren 2023 voor meer info en om je als vrijwilliger op te geven. We hopen je te zien op 5 november!